WENDELL FASTIGHETSFÖRMEDLING

Wendell - who?


Vi vill få våra spekulanter att känna köplust när de ser din bostad presenterad hos oss. Det är först då en köpare är villig att betala bra för den. Mäklarteamets mål att maximera potentialen i varje bostad och därigenom värdet. För att göra det erbjuder vi ett team som består av inredningsstylister, inredningsfotografer och fastighetsmäklare som på ett kreativt sätt kan framhäva bostadens potential.

Niklas Wendell, FASTIGHETSMÄKLARE

Sedan min start som mäklare 2007 har jag haft en vision och en önskan om att kombinera tidlös arkitektur och formgivning med min yrkesroll. Jag har velat skapa något som höjer värdet på mina kunders bostäder och samtidigt göra ett avtryck i mäklarbranschen. Min vision klarnade efter några år och växte fram till det du ser i dag: Wendell Fastighetsförmedling.

CRISTIAN LIND, INREDNINGSSTYLIST

Cristian har tillgång till ett brett utbud av olika inredningsstilar men han brinner lite extra för vintage. Under hösten 2013 inleddes ett samarbete mellan Wendell och Cristian för att ytterligare bredda utbudet av mäkleriets tjänster. Cristian driver dessutom försäljning av vintagemöbler och designklassiker och är mycket svag för filmposters och skyltreklam från 1900-talets början. Besök gärna hans butik på Kungsholmen!

SUSANNE & MIRANDA, INREDNINGSSTYLISTER

Att inreda och skapa fina hem är vår drivkraft och vi tummar därför aldrig på slutresultatet. Vi är kreativa, effektiva och flexibla med god vetskap om hur värdet på varje bostad kan öka. Tack vare bra samarbetspartners och ett stort utbud av möbler och inredning kan vi anpassa stylingen utifrån varje objekt och målgrupp.

THOMAS, FOTOGRAF

Thomas har jobbat med interiörsfoto sedan 1997. Hans starka sidor är främst att han är teknisk skicklig och snabb i sitt hantverk vilket är två bra egenskaper när man jobbar med inredningsfoto i ett fastighetsmäklarteam. Thomas sägs vara Stockholms bästa inredningsfotograf tillsammans med sin fotografkollega Mikael.

MIKAEL, FOTOGRAF

För Mikael handlar interiör- och arkitekturfoto i första hand om känsla och i andra hand om redovisning. Han strävar alltid efter att lyfta fram varje objekts speciella rymd och uttryck, oavsett motiv.