Fri värdering


Undvik misstagen som sänker din försäljning

En försäljning av en bostad som är stylad kommer att generera ett högre slutpris än en bostad som är lämnad vind för våg. Våra erfarenheter visar att slutpriset på stylade lägenheter stiger med ca 5-6 % jämfört med bostäder som inte görs attraktiva.

Det vanligaste misstaget som sänker en försäljning är att inte styla lägenheten på rätt sätt. Se därför till att anlita en mäklare med ett koncept där rätt stylister och fotografer ingår.

TIPS FÖR EN LYCKAD AFFÄR

Less is more. Med rätt bilder och med rätt stil blir materialet inspirerande, säljande och koncist. Vi hjälper till att få din bostad precis dit.

VAD KAN VI GÖRA FÖR DIG?

Vill du säkerställa att du får maximalt betalt för din bostad är du välkommen att ta kontakt med oss. Vi gör en kostnadsfri värdering av din bostad och berättar hur du undviker de vanligaste misstagen inför din försäljning.

RING OSS

Ta kontakt med oss idag på 0730-55 50 11 eller via hello@wendell.se så diskuterar vi vidare förutsättningslöst. Vill du istället bli uppringd eller att vi återkopplar via mail så går det bra att fylla i formuläret nedan.

Skickar...