Styling


Konsten att visualisera ett liv

Vikten av noggranna förberedelser inför en bostadsförsäljning kan inte underskattas. Styling och bra bildmaterial är avgörande för att fånga bostadsköparnas intresse. Styling handlar till stor del om att hjälpa köparen att visualisera sitt liv i någon annans hem. Våra erfarenheter visar att slutpriset på stylade lägenheter stiger med ca 5-6 % jämfört med bostäder som inte görs attraktiva.

Det är vanligt att spekulanter kommenterar våra bilder och säger att de är fina, vilket är väldigt roligt. Vi använder oss av moderna färgpaletter i stylingen och det är kul att se när våra bostadssäljare blir riktigt nöjda. Mäklaren är med när fotograferna tar bilder för att ge instruktioner och samtidigt lära sig mer om bostaden.

FÄRGER OCH BALANS

Just nu är mörka nyanser av blått och grönt trendiga kulörer, enligt stylisten Cristian Lind som WENDELL MÄKLERI & STYLING samarbetar med. Trenden med gröna växter håller i sig liksom rottingmöbler. Cristian Lind spår att vi kommer att se mycket mustiga djupa färger som brunt, grönt, vinrött och blått framöver och material som bambu och kork i möbler och lampor.

Vid en bostadspresentation vill vi framför allt lyfta fram det unika med bostaden. En styling handlar inte om citroner på köksbänken utan mer om att skapa rätt balans med hela inredningen. Alla rum i bostaden ska helst ha samma känsla.

STYLING BETALAR SIG

Är man beredd att lägga extra energi och resurser på förberedelserna inför en försäljning så har man mycket att vinna. Det bästa resultatet blir när stylingen känns autentisk. Vi vill undvika att tittaren känner sig skriven på näsan. En estetiskt tilltalande och snyggt presenterad bostad leder till större intresse, fler spekulanter på visningen och därmed ett högre slutpris.

VILL DU VETA MER? RING OSS

Ta kontakt med oss idag på 0730-55 60 11 eller via hello@wendell.se så sätter vi upp en tid för ett kort förutsättningslöst möte. Vill du istället bli uppringd eller att vi återkopplar via mail så går det bra att fylla i formuläret nedan.

Skickar...